top of page

TRAVCON CANDIDATES

Public·98 members

Download Rezanje Iverice Program !!LINK!!


Download File ->->->-> https://blltly.com/2to36B

Izbor firme koja će izrezati ivericu na potrebne dimenzije obično se određuje blizinom prodajnog mjesta ili prebivališta kupca, kao i recenzijama drugih kupaca. U pravilu većina radionica nudi besplatno formiranje karte prema donijetom crtežu. Nadalje, uz pomoć posebnih programa, vrši se proračun, označava se ploča i vrši se direktno rezanje.


Softver za rezanje - rezanje listovi materijala: iverica, staklo itd Program rezanja iverice vam omogućava da smanjite i optimizirate potrošnju materijala, vodi evidenciju o otpadu, uključujući i "poslovni" otpad, koji se ne uzima u obzir pri izračunavanju cijene narudžbe. Uslužni program se može koristiti u preduzećima koja se bave masovnom proizvodnjom ormarića, zbog čega je koncept narudžbe uveden u njegovu funkcionalnost. Svi izvršeni nalozi se automatski unose u bazu naloga, nakon čega ih je moguće ponoviti ili promijeniti. Možete ga besplatno preuzeti na ovoj stranici.


Da biste počeli raditi s uslužnim programom, morate postaviti dimenzije lista i dijelove koji će se iz njega izrezati. Nadalje, program će samostalno odabrati najbolju opciju rezanja sa najmanjom količinom otpada. Po potrebi možete koristiti bazu materijala dostupnih u programu, koja sadrži standardne veličine listovi ili rolne. U ovom slučaju, dovoljno je navesti materijal za rezanje, a uslužni program će automatski izračunati prema standardnim parametrima lista.


Program rezanja radi prema dva glavna algoritma za optimizaciju potrošnje iverice - smanjenje ukupnog otpada i povećanje kontinuiranog obrezivanja. Smanjenje ukupnog otpada znači rezanje sa minimalnim brojem otpadaka. Način kontinuiranog povećanja rezanja, pored smanjenja otpada, koristi se za kreiranje maksimalnog rezanja, koji se zatim može koristiti za drugu narudžbu. Također možete uštedjeti na materijalnim troškovima kombiniranjem dvije narudžbe ako koriste isti materijal.


Za rezanje iverice preporučuje se da skrenete pažnju na uslužni program Astra Nesting i preuzmete ga. Ovo je odlična aplikacija koja odlično radi svoj posao sa svim svojim karakteristikama i opcijama. Istovremeno, program se razlikuje od uobičajenih servisnih i uredskih aplikacija. Ako besplatno preuzmete Astra Cutting, onda trebate znati da je softver dizajniran za rad u kompanijama koje proizvode namještaj po mjeri. Za srednja i mala preduzeća, besplatan softver za rezanje iverice bit će nezamjenjiv.


Može se postaviti pitanje: zašto trebate preuzeti program za rezanje iverice, jer nije teško samostalno rezati listove za izgradnju ukrasnih konstrukcija, glavna stvar je imati određene vještine u ovom poslu. U principu, ovdje postoji određeno značenje, ali samo u slučaju jednokratnog rada. Međutim, za profesionalne korisnike koji stalno rade s takvim materijalima, besplatan uslužni program Astra Nesting će biti neophodan.


Cutting 6.54.121 je zanimljiv i neophodan program sa mogućnošću izrade mape rezanja za različite industrijske materijale. Na primjer, rezanje iverice, stakla, plastike, rolanih materijala i listova.


Program za sečenje limova i rolni materijal Primenjuje se u raznim tehničkim i industrijskim proizvodnjama, pogonima, fabrikama, kao i u malim preduzećima. IN uslove za život uz pomoć ovog programa možete napraviti proračune za izgradnju vrta ili kupatila, popravak interijera ili okrenut prema kući. Rezanje 6.54.121 će omogućiti kvalitetan i brz proračun materijala. Najčešće se aplikacija koristi za izračunavanje iverice i stakla.


Kliknemo na njega. Sada možemo da ubacimo tabelu sa našim elementima u listu delova u rezu 2. Ali potrebni su nam samo elementi osnovnog materijala, recimo 18 mm iverice. Stoga otvaramo Excel i ubacujemo listu PRO100 elemenata. Sada odaberite one linije u kojima elementi nisu 18 mm i obrišite ih. Kao rezultat, ostaje tabela koja se sastoji od 4 kolone, u jednoj od kojih se u svim ćelijama nalazi samo broj 18. Odaberite i izbrišite ovu kolonu. Preostali elementi se biraju i kopiraju. Pokrećemo program Cutting 2. Tabela dijelova je desno.


Ljud
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Adrian Teo
 • John White
  John White
 • Crackps Store
  Crackps Store
 • Zs Cracked
  Zs Cracked
 • Crack deck
  Crack deck
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page